Technische ondersteuning

Hoe kan ik Film1 kijken?

Naast de digitale kanalen en interactieve tv kun je Film1 ook kijken via je PC, laptop, Mac, iPad, iPhone en met je Android-smartphone of -tablet.

Om via PC of Mac te kijken surf je naar een filmpagina op film1.nl en klik je op de oranje Kijk nu-knop. Log vervolgens in met je accountgegevens zoals die bij jouw tv-aanbieder staan geregistreerd.

Wil je via de iPad of iPhone kijken? Download dan de Film1 App in de App Store van Apple. Je kunt binnen de app inloggen met je accountgegevens zoals die bij jouw tv-aanbieder staan geregistreerd. De iPad of iPhone moet draaien op iOS 9.0 of nieuwer.

Wil je Film1 kijken via het Android platform? Download de Film1 App in de Google Play Store. Je kunt binnen de app inloggen met je accountgegevens zoals die bij jouw tv-aanbieder staan geregistreerd. De app functioneert op tablets en smartphones met minimaal Android 4.3 en ondersteunt geen apparaten die geroot zijn.

Kan ik ook films en series streamen naar TV?

Met de Film1 app op je smartphone of tablet kun je streamen naar een televisie via AirPlay of Chromecast. AirPlay werkt in combinatie met Apple TV en de Google Chromecast is een streamingapparaatje dat je aansluit op de HDMI-poort van je televisie.