Technische ondersteuning

Hoe kan ik Film1 kijken?

Je kunt Film1 kijken via je pc, laptop, Mac, iPad, iPhone en met je Android toestel of tablet. Om via pc of Mac te kijken surf je naar film1.nl/go. Je kunt vervolgens inloggen met de gegevens die door je tv-aanbieder beschikbaar zijn gesteld.

Wil je via de iPad of iPhone kijken? Download dan de Film1 App via de App Store van Apple. Je kunt vervolgens inloggen met de gegevens die door je tv-aanbieder beschikbaar zijn gesteld.

Wil je Film1 kijken via het Android platform? Film1 is ook beschikbaar voor toestellen met tenminste Android 4.0.3 en werkt op zowel tablets als mobiele telefoons. Download de Film1 App via de Google Play Store. Je kunt vervolgens inloggen met de gegevens die door je tv-aanbieder beschikbaar zijn gesteld.

LET OP: Film1 is niet beschikbaar op het Linux platform.

Kan ik ook films en series streamen naar TV?

Je kunt de films van Film1 via de Film1 app met een Google Chromecast naar je tv streamen. Het is niet mogelijk om Film1 te streamen via AirPlay.

De Google Chromecast is een mediastreaming-apparaat welke je kunt aansluiten op de HDMI-poort van je smart tv. De Chromecast is verkrijgbaar bij verschillende electronicawinkels of via internet.